Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

ja må jag leva!

Av Johanna - 11 januari 2009 12:39

Så var en födelsedag avverkad. Den 28:e och den bästa. Det började med skönsång från mor och man klockan 9 på morgonen och sen fortsatte dagen med gratulationer via telenätet och cyberspacet. Fick frukost och paket på sängen som min kära vän och tillika inneboende Andreas ordnade, då drog jag även till med (ego som jag är och som man faktiskt får vara) att sjunga för mig själv. Det blev väldigt bra, smaka på det här:

Jag må jag leva! Ja må jag leva! Ja VISST må jag leva uti hundrade år!

Mia Thörnblom in my ass säger jag.

Jag fick en sparkossa av Andreas som jag bara älskar. Jag har redan matat den med flera pengar. Sen fick jag också vinglas som rymmer 65 cl vardera. Den dagen jag ska använda dem får det faktiskt inte bli mer en ETT glas vin. Fina var de!


Efter detta så var det dags för tvagning av födelsedagsbarnet. Trodde jag tog ansiktsrengöring men det brände så satans konstigt i ögonen och huden runt om. Jag skrek allsköns svärord och insåg att jag tagit aceton och trodde att jag skulle bli blind. Men det gick bra att tvätta ögonen med aceton faktiskt. Det blev jätterent, men det sved lite runt om ögat men det gick ju över det med. Sen kom pappa, brorsan, syrran och hennes karl och grattade med en supergod semeltårta och under detta besök framkom det att pappa hade samma dag gurglat gommen med decivon.


Pappa med familj drog sig hemåt och avlöstes strax därefter av min vän Sara. Hon hade bakat vegansk saffranskaka och den festade vi på och drack havtornste och havtornsjuice. Om någon har missat det så är havtorn det nya, det har varit det nya ett tag nu så ingen borde ha missat det. Saffran och havtorn är två favoritsmaker i min mun, vilket jag antar att Sarisen tänkte på. Jag fick också ett kakaoträd, fast beviset för det hade kommit bort på posten. Men jag har visst ett kakaoträd på någon avlägsen plats. En fantastisk akupressurring fick jag med och när man masserade fingrarna med den så kändes det i hela kroppen. Jä'tteskönt - speciellt om det kliade på fingret ;) 


När saffranskakan var halvt uppäten gick vi och handlade potatis, avocado, tångkaviar, tofukladd och annat gott för att sedan göra bakade potatisar med med guacemole och vegansk skagenröra. Mmmhmhmmm! Vi åt, pratade och jag fick ett gastronomiskt skrattanfall.


Det är fantastiskt att vara 28. Det är åldern för allt. Man är inte för gammal för något och inte för ung för något. 

 
 
Gisela

Gisela

13 januari 2009 13:41

Men va´kul. Ja GRATTIS på oss!

http://svinkonst

 
Maria

Maria

13 januari 2009 17:24

Man får grattulera i efterskott :)

http://marias.bloggagratis.se

 
Natalia

Natalia

13 januari 2009 18:46

Vilken grej, tur att det inte hände ngt allvarligt med ögonen. Jag är ett levande bevis på att det går även bra att tvätta ögonen (med linserna på) med avlivningsvätska. Sveda får man dock räkna med. ;)

http://hellopiggy.bloggagratis.se

 
Annie

Annie

15 januari 2009 22:33

GRATTIS i efterskott, tjejen. Fast å andra sidan kan man gratulera dej varje dag i ett års tid. 28 ÄR en jättebra ålder.

Har varit lite off i cyberrymden, så jag har inte märkt att du bloggat på så in i norden. BRA DÄR!!! :-) Keep On Blogging!!!

http://peek-a-boos.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 23 september 2009 10:43

Ja i natt kom ett gäng till. Vet inte riktigt vem som är mamma men det märks nog inom kort. Det känns lite bekymmersamt nu. Tänk om de andra två också har bebisar i magen? Då kommer jag ha ca 40 möss inom kort. Mushannarna ska tydligen inte gå att sä...

Av Johanna - 21 september 2009 10:02

Måndag. Jaja. Vi lämnar det. Går vidare. Lite bakåt i tiden. Hälsade på Västerås i lördags. Det var kulturnatt och Jonas kompisar ställde upp med två filmer i två filmtävlingar. Det var väldigt kul att se deras filmer varav Jonas hade huvudrollen i d...

Av Johanna - 17 september 2009 10:36

Jag undrar om jag har börjat med en ny rutin... Två mornar i rad har jag gått upp 7 för att tvätta. Tvättstugan är alltid ledig då har jag märkt så man kan gå ner och bara tvätta en maskin. Det är lagom med en maskin för det är precis vad som får pla...

Av Johanna - 15 september 2009 07:59


Sömnpillerkursen fortsätter... jag förstår inte hur det kan vara beviljat att man får studiebidrag för det här faktiskt. Igår var det en så konstig dag i skolan så jag vet faktiskt inte ens om det går och beskriva. Vi skulle handleda varanrdra via te...

Av Johanna - 4 september 2009 10:04

Då var det dags att skriva ett inlägg igen. Har haft lite svårt att hålla igång bloggen. Nu har skolan dragit igång igen och vi har en kurs i utvärdering innan praktiken börjar v. 40. Jag älskar att utvärdera och utvärderar det mesta som sker i mitt ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards